085 273 8141 yasmine@wearecarelink.nl

Jouw ambitie in de zorg, onze expertise in matchen


Iedereen heeft recht op goede zorg. Daarom zijn wij er voor alle zorgprofessionals die zich dag en nacht inzetten voor iedereen die deze zorg heel hard nodig heeft. De zoektocht naar mooie opdrachtgevers en gekwalificeerde professionals begint bij Carelink.

Neem contact op

NPS score van kandidaten

NPS score werkgevers

Vacatures ingevuld binnen 35 dagen

Grote variatie in opdrachten en altijd persoonlijke aandacht voor jou als professional

Hart voor de zorg

Als zorgprofessional heb je een hart voor de zorg. Wij willen er zijn om jouw ambitie in de zorg ook waar te kunnen maken. We brengen je in contact met ons netwerk van opdrachtgevers die het welzijn van hun cliënten net zo belangrijk vinden als het welzijn van jou als zorgprofessional. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen de zorg dan staan wij ook altijd voor persoonlijk loopbaan advies of zoeken we samen naar de beste opdracht.

Ontwerp zonder titel 2 v2

We are Carelink

We are Carelink. Ontstaan vanuit een persoonlijk ervaring die blootlegde dat goede zorg van professionals die zich met hart en ziel inzetten van onschatbare waarde is. Zo is onze persoonlijke missie ontstaan; Toegankelijke en kwalitatieve zorg voor iedereen!

Wij geloven dat de juiste zorgprofessional op de juiste plek het verschil kan maken daar zetten we ons iedere dag met passie voor in. Dit gaat niet alleen over het vervullen van vacatures; het gaat over het koesteren van de menselijke verbinding, waar compassie en expertise elkaar kruisen om impact te maken binnen de zorgsector.

Waar we goed in zijn

We zijn een gespecialiseerd recruitment bureau dat zich echt alleen op zorgfuncties richt. We kennen de uitdagingen van werkgevers en vinden het ontzettend belangrijk dat we goed kunnen voorzien in de behoeften van onze opdrachtgevers en kandidaten Daarom nemen wij niet iedere vraag aan maar hebben wij ons gespecialiseerd in de volgende 5 takken binnen de zorg. 

Het Carelink Team

Maak kennis met onze professionals en link met ons op LinkedIn.

IMG 2136

Yasmine

Hazza

Oprichter - Senior Consultant

Sophie Morris Core Team LD Manager

Sophie

Morris

Learning & Development Manager

Marco van Rooij CM Netherlands

Marco

van Rooij

Board Member

James Caan CBE RE Chairman

James

Caan CBE

Board of Directors

Tony Davies Core Team RMD Netherlands   Spain   NZ   USA

Tony

Davies

Board of Directors

Laatste updates

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg. We delen hier regelmatig nieuwe blogs. Wil je niets missen? Volg ons dan ook op Linkedin! 

Lees meer
Persbericht: samenwerking Carelink & Recruitment Entrepreneur

Recruitment Entrepreneur Netherlands, onderdeel van de wereldwijde investeerder Recruitment Entrepreneur, kondigt met trots een strategische samenwerking met Carelink aan.

6 feb. 2024
Meer lezen