085 273 8141 yasmine@wearecarelink.nl
Posted By Sebastiaan Cové

Persbericht: samenwerking Carelink & Recruitment Entrepreneur

6 feb. 2024

Recruitment Entrepreneur Netherlands, onderdeel van de wereldwijde investeerder Recruitment Entrepreneur, kondigt met trots een strategische samenwerking met Carelink aan. Gevestigd in Rijswijk, richt Carelink zich op de werving van zorgprofessionals, een sector die cruciaal is voor onze samenleving en waar de behoefte aan gekwalificeerde professionals ongekend hoog is. Deze samenwerking geeft Carelink de kennis en middelen die nodig zijn om een significante impact te maken in de wereld van zorgrecruitment.

Onder leiding van oprichter Yasmine Hazza, die geïnspireerd werd door persoonlijke ervaringen met zorgprofessionals tijdens de ziekte van een dierbare, streeft Carelink ernaar om de kloof tussen vraag en aanbod in de zorgsector te dichten. Yasmine geeft aan er te willen zijn voor opdrachtgevers die het welzijn van hun cliënten net zo belangrijk vinden als dat van de zorgprofessionals. Hazza vervolgt: "Zorgrecruitment is toe aan een frisse blik, en ik wil ook aan nieuwe generaties laten zien hoe mooi het werken in de zorg kan zijn. Daarom ben ik maar wat trots dat ik met Carelink kan werken aan het verbeteren van de toegang tot kwalitatieve zorg voor iedereen."

Deze samenwerking verenigt de financiële kracht van Recruitment Entrepreneur met de diepgaande kennis van Carelink over de zorgmarkt om op maat gemaakte en duurzame oplossingen te bieden voor het matchen van talent met kansen.

James Caan CBE, oprichter van Recruitment Entrepreneur, benadrukt de potentie van deze samenwerking. Marco van Rooij, Country Manager van Recruitment Entrepreneur Nederland, voegt toe dat deze samenwerking ook bevestigt dat werken in de zorg de komende jaren alleen maar belangrijker wordt. "We zijn trots om daar deel van uit te mogen maken."

Carelink, met de ambitie om niet alleen te starten met werving en selectie maar ook te diversifiëren naar detachering en het werken met zelfstandigen, positioneert zich als een cruciale speler in de zorgrecruitmentmarkt. Door samen te werken met Recruitment Entrepreneur, kan Carelink gebruikmaken van een uitgebreide zakelijke ondersteuning en inzichten om zo innovatieve en overtuigende oplossingen te bieden die aansluiten bij de veranderende behoeften van de zorgsector.

Milad Zandi, oprichter van Timetohire en lokale partner van Recruitment Entrepreneur Nederland, erkent het belang van deze samenwerking voor de lokale arbeidsmarkt, waarbij de expertise van Carelink wordt gecombineerd met de passie en innovatie van een start-up. Samengevat belooft deze strategische samenwerking een transformatie in de Nederlandse recruitmentsector voor zorgrecruitment, door nieuwe mogelijkheden te bieden voor zowel klanten als kandidaten, gericht op groei en succes in de zorgsector.

 

Voor media-aanvragen kunt u contact opnemen met:

 

Carelink

Yasmine Hazza

E-mail: yasmine@wearecarelink.nl

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/yasminehazza/

085 273 9719

 

Recruitment Entrepreneur (Nederland)

Marco van Rooij

E-mail: m.vanrooij@recruitmentvc-int.com

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/marcovanrooij/

+31 6 39715158

 

Timetohire

Milad Zandi

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/miladzandi/

  

Over Recruitment Entrepreneur (RE):

Recruitment Entrepreneur, opgericht door James Caan CBE, is een vooraanstaande speler in de wervingsindustrie op wereldniveau. Het biedt wervingsondernemers de nodige middelen, ondersteuning en expertise om succesvolle bedrijven te creëren. Met een indrukwekkende staat van dienst in het stimuleren van start-ups in de wervingssector, heeft RE zich volledig gecommitteerd aan het bevorderen van innovatie en excellentie binnen de branche.

Website: www.nl.recruitmententrepreneur.com

 

Over Carelink:

Carelink, recruitment dienstverlener voor de zorgsector, gespecialiseerd in het werven van professionals binnen; GGZ, GHZ, Jeugdzorg en NVVT biedt verschillende Recruitment diensten aan waaronder werving & selectie, bemiddeling van interim professionals en detachering. 

Website: www.wearecarelink.nl

 

Over Timetohire:

Timetohire, de snelst groeiende RPO-specialist in Nederland, speelt een essentiële rol bij het verbeteren van de wervingsprocessen van organisaties, met als doel het realiseren van meer succes en duurzaamheid in recruitment. Naast Recruitment Process Outsourcing biedt Timetohire ook interim recruitment en HR-oplossingen om op elke fase van de candidate- en employee journey te kunnen ondersteunen. Opgericht in 2018, heeft Timetohire sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt en telt nu meer dan 100 toegewijde recruitmentspecialisten. Het bedrijf heeft zich onderscheiden door zijn unieke en controversiële kijk op recruitment, ondersteund door een team van zeer ervaren recruitmentexperts helpen zij organisaties dagelijks om het beste talent aan te trekken. 

Website: www.timetohire.nl/ 

Zo bouw je een personal brand

Personal branding: Jouw Sleutel tot Succes in de Concurrerende Arbeidsmarkt" In de huidige, sterk concurrerende arbeidsmarkt, is jouw persoonlijke merk je geheime wapen dat je onderscheidt van de rest.

8 sep. 2023
Meer lezen